Смотреть видео онлайн

Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa ft. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music

   
- HD качество

Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa ft. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music ARTIST : Fitri Carlina TITLE : Sandiworomu Luar Biasa (feat. RPH) COMPOSED BY : Yogi ARR : Bayu Onyonk & Benny ℗ & © 2018 NAGASWARA Mau dengar full lagu Indonesia? Download di Play Store https://play./store/apps/details?id=id.co.nagaswara.nagaswaradigitalmedia RBT Fitri Carlina – Sandiworomu Luar Biasa ft. RPH Telkomsel : FCLFY Indosat : 53106510 XL : 34124337 3 RBT : 5541040 Short Code RBT Telkomsel, Indosat, XL : SANDIWORO Untuk aktivasi RBT : - Telkomsel ketik FCLFY kirim ke 1212. - Indosat ketik SET 53106510 kirim ke 808. - XL ketik 34124337 kirim ke 1818. - 3 RBT ketik 5541040 kirim ke 1212. Download Original Audio : https://itunes./id/album/sandiworomu-luar-biasa-feat-rph-single/1364319799 Link Spotify : https://open./album/27ghIRb2dU3UAkubznpZOD?si=RxRY8eqOSB-Fl2pgkE1oXg Lirik Lagu : Polahmu aktingmu wis koyo selebriti Mending kowe nyobo melu casting FTV Sandiworo dramamu cen luar biasa Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia Aku kenal kowe ora mung sedelo Tingkah lan polahmu isoh diwoco Siji loro telu aku niteni polahmu Papat limo enem soyo suwe dadi bosen Saben ditakoni kok bola bali ngapusi Wis cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni Roso tresno iku ora kanggo dolanan Uwis cukup tenan sing korban perasaan Wingi kowe lungo karo sopo Wingi kowe dolan nggone sopo Opo mbok kiro aku ra ngerti Cen aku sengojo ethok ethok ra ngerti Polahmu aktingmu wis koyo selebriti Mending kowe nyobo melu casting FTV Sandiworo dramamu cen luar biasa Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia Melu casting FTV… Melu casting FTV… Melu casting FTV… Siji loro telu aku niteni polahmu Papat limo enem soyo suwe dadi bosen Saben ditakoni kok bola bali ngapusi Wis cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni Roso tresno iku ora kanggo dolanan Uwis cukup tenan sing korban perasaan Polahmu aktingmu wis koyo selebriti Mending kowe nyobo melu casting FTV Polahmu aktingmu wis koyo selebriti Mending kowe nyobo melu casting FTV Sandiworo dramamu cen luar biasa Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia Polahmu aktingmu wis koyo selebriti Mending kowe nyobo melu casting FTV Sandiworo dramamu cen luar biasa Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia Polahmu aktingmu wis koyo selebriti Mending kowe nyobo melu casting FTV… Business inquiries : +62 2150208989 ext. 511 Email : nagadigit@nagaswara.co.id Music Video Official NAGASWARA : https:///user/NagaswaraOfficial TV Streaming Official NAGASWARA : https:///user/Nagaswaratv Radio Streaming NAGASWARA FM :

Вы попали на страничку онлайн видео по фразе Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa ft. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music. Если онлайн видео Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa ft. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music Вам понравилось и Вы остались довольны результатом или наоборот, можете продолжить дискуссию комментарием ниже...

Мир в онлайне